937 77 61 53
Carrer Salvador Cortadella s/n,
08292 Esparreguera

La Passió d'Esparreguera

Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa 5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

777 Comunica

La revista va ser fundada el febrer del 1990 per un grup d'esparreguerins, entre els qui hi havia Xavier Sitjà, Joan Espinach, Serafí Casanovas, Xavier Casanovas i d'altres molts dels quals, de manera altruista, encara formen part de l'equip de direcció i redacció: Carles Reynés, Josep Paulo, Antoni Puig, Carme Paltor, Soledat Lara i la col·laboració de Ràdio Esparreguera (89.4 FM).

El Montserratí

El Rebost del Montserratí obre les portes per tal d’oferir-vos una curosa selecció de productes gastronòmics, vins i licors, elaborats als Països Catalans. Tots, productes artesans, ecològics o de proximitat, de la màxima qualitat i etiquetats en català.

Video del mes

Emilio Duró - Optimismo e Ilusión

Galeria Guerrero (sitges)

La galería, situada en Sitges, y dirigida por Miguel Àngel Guerrero está especializada en obra gráfica de los maestros españoles del siglo XX (Picasso, Miró, Dali y Tapies principalmente) y en artistas catalanes de reconocido prestigio como Pajares, Raventós, Caldentey, Ruz, Sola Puig, etc. También dispone de un gran fondo de arte.